کتاب حاضر با تکيه بر روش تطبیقی ميان شيوه ها و ابداعات دو مذهب اهل سنت و شيعه، به گردآوری و تدوين قواعد و معیارهای تفسیری مشترک ميان اين دو مذهب میپردازد.
نويسنده در صدد تبيين گوشه هايي از مذهب حنفی می باشد كه پيشوای آن جايگاه و منزلت آراء وانديشه های حضرت علی (ع) در نزد پيروان مذهب حنفی و نيز توجه آنان به گفتار و سيره حضرت در بين بزرگان صحابه را تبیین می کند.
اثر حاضر که به قلم اديب و مورخ شهيد مصری، عباس محمود عقاد ، به رشته تحرير درآمده ، در زمره همين آثار و پژوهشهاست که با نگاهی واقع بينانه و به دور از تعصبات مذهبي است.
کتاب حاضر که اولين اثر از مجموعه سلسله «فضائل اهل البيت (ع) عند اهل السنة است»، مشتمل بر برخی از فضائل و مناقب روايت شده از نبی مکرم اسلام(ص) درباره حقانيت زعيم اهل بيت، علی بن ابی طالب (ع)، حضرت فاطمه زهرا(س) و امام حسن (ع) و امام حسين (ع) بر اساس اسناد مختلفی است که بزرگان صحابه و محدثان برجسته روايت کرده اند.
در اين كتاب به صورت تطبيقى و با هدف تقريب بين مذاهب شيعه و اهل سنت ديدگاه هاى فقهى فقه اماميه و فقه مالكيه با يكديگر مقايسه شده است؛ كتاب حاضر در هفت جلد تدوين شده كه در هر جلد از آن ابوابى از فقه اعم از عبادات و معاملات مورد شرح و بررسى فقهى قرار گرفته است.
اين کتاب حاوی مجموعه مقالات آیت الله محمـدعلـي تـسخيری اسـت کـه در همايشها و گردهمايیهای مختلف علمی درباره تعامـل و ارتبـاط بـا جهـان ارائـه کرده است.
مالکيت زمین و ثروتهای طبیعی يکی از موضوعات بسیار مهم و مورد اختلاف علما در فقه اسلامی است که مؤلف ارجمند آن را از دیدگاه مذاهب پنج گانه اسلام يعنی شیعه، حنبليه، حنفيه، مالکيه و شافعيه مورد بررسی قرار مي دهد.
نگارنده در كتاب حاضر، احاديث مشتركی از شيعه و اهل سنت را در باب زندگانی امام حسن و امام حسين (ع) (از تولد تـا شـهادت) و خصايل و ویژگیهای آن دو بزرگوار طی شش فصل و يك خاتمه بـا هـدف تقويت وحدت و برادری و همـاهنگی بـين امـت اسـلامی و پيـروان ايـن دو مكتب بزرگ اسلام گردآورده است.
کتاب حاضر تفسير قرآن کريم شيخ محمود شلتوت، رئيس اسبق دانـشگاه الأزهر مصر است که مجمع تقريـب مـذاهب اسـلامي بـه مناسـبت برگـزاري کنفرانس بزرگداشت ايشان و آیت الله العظمی بروجردی منتشر کـرده بود.
کتاب حاضر بر آن است تا زندگينامه و فعاليتهاي شيخ عبد الکريم زنجاني نجفي را در زمینه وحدت اسلامی و تقريب مذاهب اسلامی و نقش وی را در بيدارسازی و ترويج انديشه های وحدت گرايانه تشريح کند.
کتاب حاضر که حاصل مباحث خارج فقه نويسنده و نيز افزوده هايی از قبيل مباحث و مسائل فقهی جديد بر آن است به بررسي تطبيقی مباحث نظری حکومت اسلامی از منظر و رويکردی فقهی می پردازد.
کتاب حاضر كه ترجمه فارسی آن نيز موجود است، گزیده انديشه های شهيد امام سيد محمد باقر صدر در حوزه اقتصاد اسلامی است و رويکردهای شريعت اسلامی را در اين حوزه تبيين می کند.
كتاب حاضر منبع قابل توجهی است كه می تواند مورد اهتمام پژوهشگران و دانشمندان مسلمان در حوزه اقتصاد قرارگيرد به گونهاي كه در اين كتاب بر توانمندی مبانی اسلامی در حوزه اقتصاد و حل معضلات و بحران ها تأكيد شده است.